Sneltransport binnen Europa!

Kempen Sneltransport, is een jong en dynamisch koeriersbedrijf gespecialiseerd in “door to door” koeriersdiensten & sneltransporten, zowel nationaal als internationaal.

Onze diensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. 

Wij leveren voor verscheidene opdrachtgevers: 

* Particulieren: Wanneer u een pakket heeft die geleverd dient te worden naar een geadresseerde in Nederland en daarbuiten. 

* Bedrijven: Wij leveren van business to business en van business to consumer. 

* Transporteurs: Collega koeriersdiensten, distributie bedrijven, expediteurs en transportbedrijven. 

Met een sterk en goed gemotiveerd team bedienen wij onze klanten naar volle tevredenheid.

Gespecialiseerd in sneltransport binnen Europa!

Ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur en tot 1200kg!

Wij zijn een vlotte partner in koeriersdiensten en sneltransport. Documenten, pakketten, labtransporten… wij rijden graag voor u.

Uw klanten willen graag ook het liefst vandaag nog uw zending ontvangen? Uw collega in een andere vestiging gaat het liefst zo snel mogelijk aan de slag met uw documenten?

In een steeds sneller functionerend bedrijfsleven is snel vervoer van essentieel belang. Als de reguliere post en/of pakketdiensten niet snel genoeg zijn is een betrouwbare koeriersdienst de oplossing.

Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze diensten en tarieven. Zowel voor eenmalige opdrachten als vaste routes bieden wij natuurlijk altijd een oplossing op maat!

Voor opdrachten en vragen kunt u contact opnemen met de plannin