Sneltransport

Sneltransport is een essentieel onderdeel van de moderne economie. Het stelt bedrijven in staat om snel en efficiënt goederen en producten te verzenden naar klanten over de hele wereld. Dit soort transport wordt vaak gebruikt voor urgente of tijdgevoelige leveringen, zoals medische benodigdheden of bederfelijke goederen.

Sneltransport boeken

Er zijn verschillende soorten sneltransport beschikbaar, waaronder luchtvracht, koeriersdiensten en expresslevering. Luchtvracht is een van de snelste vormen van transport, omdat het mogelijk is om in slechts enkele uren grote afstanden af te leggen. Dit is ideaal voor internationale leveringen en zorgt ervoor dat goederen snel en veilig op hun bestemming aankomen.

Koeriersdiensten zijn een andere vorm van sneltransport die voornamelijk wordt gebruikt voor lokale of regionale leveringen. Deze diensten zijn vooral handig voor kleine pakketten of documenten die snel moeten worden bezorgd. Koeriersdiensten kunnen vaak binnen enkele uren leveren en bieden vaak realtime tracking en leveringsbevestiging.

Expresslevering is een derde optie voor sneltransport en wordt vaak gebruikt door bedrijven die goederen moeten verzenden naar klanten op een specifieke datum of tijd. Deze diensten bieden vaak dezelfde dag, volgende dag of tijdgebonden leveringsopties, afhankelijk van de behoeften van de klant.

In het algemeen kan sneltransport bedrijven helpen om hun klanten sneller te bedienen en de concurrentie voor te blijven. Het stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en helpt hen om hun producten en diensten op tijd en in goede staat te leveren.

Koerierdienst

Behalve de vertrouwde koeriersdienst, bieden wij U meerdere services aan.Wij kunnen onze klanten de garantie geven, dat Uw pakket, opgehaald en afgeleverd kan worden, volgens de Uw gestelde voorwaarden.Lokaal, nationaal én internationaal, tegen voordelige tarieven, waarin wij ons onderscheiden in de markt .

Services

SneltransportWij bieden U, naast de koeriersdiensten, nog diverse services aan. Koeriersdiensten, Uw pakket gehaald, dezelfde dag bezorgt. Spoedzendingen, direkt ophalen en afleveren van Uw zending. Postbezorging, vóór 08.30uur .

Uw post op kantoor, na 16.00uur Uw post weer opgehaald. Overnight, zie onze speciale subpagina. Exportzendingen, na telefonisch contact met U, zullen wij er zorg voor dragen dat Uw zending, internationaal, afgeleverd word. Documentenvervoer. Voor al onze diensten geld, dat wij Uw wensen respecteren en waar mogelijk, binnen onze grenzen, rekening met Uw voorwaarden zullen houden.

Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3!

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Verhuizen binnen Europa

Internationaal verhuizen is eveneens een concept van Kempen Transport. Wil je goedkoop verhuizen naar het buitenland dan zit je goed bij ons. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

We zijn ervan overtuigd om onszelf de expert in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Wij werken nauw samen met Autosloperij Den Haag