Sneltransport

Sneltransport is een essentieel onderdeel van de moderne economie. Het stelt bedrijven in staat om snel en efficiënt goederen en producten te verzenden naar klanten over de hele wereld. Dit soort transport wordt vaak gebruikt voor urgente of tijdgevoelige leveringen, zoals medische benodigdheden of bederfelijke goederen.

Sneltransport boeken

Er zijn verschillende soorten sneltransport beschikbaar, waaronder luchtvracht, koeriersdiensten en expresslevering. Luchtvracht is een van de snelste vormen van transport, omdat het mogelijk is om in slechts enkele uren grote afstanden af te leggen. Dit is ideaal voor internationale leveringen en zorgt ervoor dat goederen snel en veilig op hun bestemming aankomen.

Koeriersdiensten zijn een andere vorm van sneltransport die voornamelijk wordt gebruikt voor lokale of regionale leveringen. Deze diensten zijn vooral handig voor kleine pakketten of documenten die snel moeten worden bezorgd. Koeriersdiensten kunnen vaak binnen enkele uren leveren en bieden vaak realtime tracking en leveringsbevestiging.

Expresslevering is een derde optie voor sneltransport en wordt vaak gebruikt door bedrijven die goederen moeten verzenden naar klanten op een specifieke datum of tijd. Deze diensten bieden vaak dezelfde dag, volgende dag of tijdgebonden leveringsopties, afhankelijk van de behoeften van de klant.

In het algemeen kan sneltransport bedrijven helpen om hun klanten sneller te bedienen en de concurrentie voor te blijven. Het stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en helpt hen om hun producten en diensten op tijd en in goede staat te leveren.

Koerierdienst

Behalve de vertrouwde koeriersdienst, bieden wij U meerdere services aan.Wij kunnen onze klanten de garantie geven, dat Uw pakket, opgehaald en afgeleverd kan worden, volgens de Uw gestelde voorwaarden.Lokaal, nationaal én internationaal, tegen voordelige tarieven, waarin wij ons onderscheiden in de markt .

Services

SneltransportWij bieden U, naast de koeriersdiensten, nog diverse services aan. Koeriersdiensten, Uw pakket gehaald, dezelfde dag bezorgt. Spoedzendingen, direkt ophalen en afleveren van Uw zending. Postbezorging, vóór 08.30uur .

Uw post op kantoor, na 16.00uur Uw post weer opgehaald. Overnight, zie onze speciale subpagina. Exportzendingen, na telefonisch contact met U, zullen wij er zorg voor dragen dat Uw zending, internationaal, afgeleverd word. Documentenvervoer. Voor al onze diensten geld, dat wij Uw wensen respecteren en waar mogelijk, binnen onze grenzen, rekening met Uw voorwaarden zullen houden.

Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3!

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Verhuizen binnen Europa

Internationaal verhuizen is eveneens een concept van Kempen Transport. Wil je goedkoop verhuizen naar het buitenland dan zit je goed bij ons. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

We zijn ervan overtuigd om onszelf de expert in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Wij werken nauw samen met Autosloperij Den Haag

Sneltransport binnen Europa!

Kempen Sneltransport, is een jong en dynamisch koeriersbedrijf gespecialiseerd in "door to door" koeriersdiensten & sneltransporten, zowel nationaal als internationaal. Onze diensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.  Wij leveren voor verscheidene opdrachtgevers:  *...

Read More

Koeriersdienst

Koeriersdienst Kempen Transport biedt al 20 jaar betrouwbaar spoed transport met gegarandeerde kwaliteit! Koeriersdienst Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Koeriersdienst nationaal en internationaal U wil...

Read More

Verhuisbedrijf buitenland

Wij kunnen u zeer voordelig verhuizen vanuit Vlaanderen en Nederland naar geheel Europa en andersom. Inmiddels hebben we veel ervaring met verre ritten naar verschillende landen. Als u van plan bent om naar het buitenland te verhuizen zult u ongetwijfeld merken dat daar veel...

Read More

Waarom behoren sportartikelen tot de meest bestelde leveringen in 2022?

We bestellen wat af in 2022. Het gemak van online shoppen was nog nooit zo groot als in de laatste paar jaar. Met simpele drukken op de knop, hebben we een enorm aantal artikelen binnen handbereik. Soms zelfs uit hele verre landen. Sportartikelen behoren tot de meest bestelde leveringen. Maar waarom zijn deze artikelen zo populair? Goed voorbeeld doet goed volgen Naast actieve sportdeelname, zijn wij Nederlanders ook goed in passieve deelname. En daarvan weten we dat goed voorbeeld goed doet volgen. Nu Nederlandse renners weer meedoen in de top van het wielrennen en vaker winnen, wordt wielrennen op de...

Read More

Welke internetverbindingen zijn er?

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen. In dit artikel gaan we twee verschillende soorten internetverbindingen bespreken. We gaan hiernaast ook de voor en nadelen bespreken van deze verschillende internetverbindingen. De snelste internetverbinding   De eerste optie is glasvezel. Glasvezel is een dunne draad die onder je huis loopt tot in je huis. Mocht je glasvezel willen dan moet je er een bedrijf voor inhuren om het te laten doen bij jou je kan het immers niet zelf doen. Het voordeel van glasvezel is dat het van deze drie opties zorgt voor het snelste internet. Ook heb je het voordeel bij glasvezel...

Read More

En waarom geen Aixam E-Truck?

Sinds begin dit jaar biedt Aixam-Belgium, de specialist van voertuigen zonder rijbewijs, een volledig elektrisch licht bedrijfsvoertuig aan dat de naam Aixam E-Truck meekreeg. Het voertuig wordt in twee versies uitgebracht: een bestelwagen en een lichte vrachtwagen met open laadbak. Het lijken wel de elektrische broertjes van het D-Truck-gamma (AixamPro-gamma). Zo heeft de lichte vrachtwagen met open laadbak een laadoppervlak van 2 m2, harde, dubbelwandige, opklapbare en afneembare zijschotten, vier stuwhaken in de laadzone en een koffer van 320 liter onder de laadvloer, met vergrendelbaar poortje. Als bestelwagen biedt de E-Truck een nuttig volume van 2,8 m3. Hij is uitgerust...

Read More